perjantai 21. maaliskuuta 2014

"I don't know what it is about me that makes people think I want to hear their problems. Maybe I smile too much. Maybe I wear too much pink. But please remember I can rip your throat out if I need to"

Tervetuloa meille! En ottanu kuvia kaikista huoneista, koska a) yksi huone on täynnä pyöriä eikä siellä muutenkaan oo mitään mielenkiintoista ja toisessa huoneessa on vaan silitysrauta ja b) en halunnu ottaa host vanhempien makuuhuonesta kuvaa, koska se nyt ei varsinaisesti oo aluetta missä muutenkaan pyörisin. Mutta täällä mie asun:



Asun tosiaan siis Pohjois-Lontoossa, New Barnetissa. Tää asuinalue on tosi rauhallinen ja hyvää seutua, eikä täällä tarvii pelätä vaikka lähtis ulos keskellä yötä. Pienen kävelymatkan päässä on metsä ja mainioita lenkkipolkuja, joten täällä on muutenkin erittäin viihtyisää. Meidän talo sijaitsee pienen mäen päällä ja on tällainen aika tyypillinen brittiläinen kolmikerroksinen paritalo. Alakerrassa on olohuone, dining room, keittiö ja sit huone, jossa on tietokone + askartelutarvikkeita + lautapelejä + muuta sälää. Kokolattiamattoa meillä ei oo alakerrassa ollenkaan (lukuunottamatta sitä yhtä huonetta), joka helpottaa huomattavasti miun viikkosiivousta.



Olohuone on paras. Meillä on kaasutakka, jonka eteen meidän koira aina käpertyy takan ollessa päällä. Ihana vanha hauva. <3 Vietän varmaan tässä olohuoneessa enemmän aikaa kun omassa huoneessa, koska on kiva vaan istua samassa huoneessa muiden kanssa. Yleensä datistelen tässä sohvalla (kuten tälläkin hetkellä) samalla kun jutellaan Kyran ja Steven kanssa jostain. Alakerran televisiosta näkyy myös parhaimmat kanavat, joten viihdyn täällä kyllä ihan kiitettävän paljon myös sillon kun muu porukka on poissa kotoa... Lempiohjelmiin lukeutuu mm. Doctor Who, Air Crash Investigation, I didn't know I was pregnant, Nothing To Declare, How I Met Your Mother... Ollaan Kyran kanssa katottu jo kaikki Catfishit, uutta tuotantokautta odotellessa haha.



Tässä on meidän dining room. Ja sitten seuraavaan huoneseen... No ei vaan. Kuvasta voi saada ehkä jotain vinkkiä siitä, että ei käytetä tätä huonetta kovinkaan usein sen alkuperäisessä tarkoituksessa. Tänne ripustetaan lähinnä pyykit kuivumaan ja eipä oikeestaan muuta. En ees tiedä miks otin tästä kuvan, koska ei miulla oo tästä mitään sanottavaa!



Meidän keittiö on puinen. Ja tykkään siitä! Tykkään myös meidän keittiön seinistä, koska ne on tuollaset turkoosit. Kaikki pannut ja kattilat roikkuu katosta ja pastat/linssit/couscousit/puurohiutaleet/jne löytyy ikkunan edestä purnukoista. Meillä on kaasulla toimiva hella, jonka käyttö oli kyllä aikamoista säätämistä sillon kun tulin tänne. Onneks nyt hoituu jo ihan kunnialla. Keittiössä pestään myös pyykkiä, koska pyykinpesukone sijaitsee ihan tiskikoneen vieressä. En oo koskaan aatellu että se ois mitenkään outoa, vaikka herranen aika onhan se! Keittiön ikkunasta näkee meidän takapihan, jonne ei pääse ulkopuolelta mitenkään. Tuo takapiha on lähinnä Harryn käytössä, vaikka siellä ois ihan kunnolla tilaa vaikka mille.



Sitten seuraavana vuorossa minun ja Jackin kerros. Paras kerros koko talossa, no kidding. Meidät yläkertaan vie ihanat kokolattiamatolla varustetut portaat, joissa oon meinannu kaatua/kaatunu lukemattomia kertoja. Tais tuo miun pikkusiskokin tulla nuo yhdesti rytinällä alas. :D



Jackin huone on täynnä fossiileja, kiviä ja kirjoja. Jack käy tuolla oikeestaan vaan nukkumassa, eli ei kyllä mitenkään aktiivisesti hengailla tuolla. Huomaatteko kuvasta jotain Suomeen viittaavaa? ;)



Meidän orkideoilla kukitettu kylpyhuone, ei oo kyllä valittamista tässäkään. On suorastaan ihanaa aina siivota tätä joka viikko, kun tää näyttää niin kivalta puhtaana. Löytyy amme sekä suihkukaappi, tosin en kyllä ikinä oo käyttäny tuota ammetta. Steve lukittautuu tänne ainakin kerran kuukaudessa, ottaa pitkän kylvyn ja kuuntelee musiikkia volyymit täysillä. Ainut asia mistä voisin valittaa, on nuo hanat... Kuumasta hanasta tuleva vesi on niin kuumaa, että se höyryää eikä sitä voi mitenkään käyttää mihinkään. Kylmästä hanasta tuleva vesi on taas ihan hyytävää, mutta yleensä joudun tyytymään siihen.



Miun huone, joka ei kyllä melkein ikinä näytä tältä (= siistiltä). Heh. Mutta siis miun huone on oikein viihtyisä, näyttää kuvissa pienemmältä kun oikeestaan edes on ja sisältää kaiken tarvitsemani. Miulla on täällä vaatekaappi, yöpöytä x2, vetolaatikko, televisio, jättimäinen sänky, hulppeat näkymät takapihalle ja lemmikkikaktus (jonka pahoinpitelin joskus pari kuukautta sitten)... Löytyy säilytystilaa siis riittämiin, sängynkin alla on muovilaatikoita tavaroita varten. Ikkunat vetää ihan kiitettävästi ja patteri oli sen takia täysillä koko talven, mutta nyt on onneks jo alkanu helpottamaan. Mutta kaiken kaikkiaan tykkään tästä omastakin huoneesta tosi paljon, ainut asia mikä mättää on tuo kokolattiamatto. Lika tarttuu vaaleaan mattoon ihan mukavasti, eikä sitä likaa saa liikutettua oikein mihinkään suuntaan pelkästään imurilla hinkuttamalla.

Tällaista meillä, miltäs näyttää?

3 kommenttia:

  1. Aaaaa... vähän teillä on hieno kämppä :o Aluks kattoin vaan, että saman mallinen eteinen ku meillä, mutta eipä sitten muuta samaa ookkaan, ku meiän talo on niin pieni :D Oon kyllä kade ku teillä ei oo kokolattiamattoa melkeen missään ku meillä on koko alakerta ja se on niin tuskaa yrittää tosta tummastakin imuroija kaikki ihme pikku roskat ja muruset. Mutta onneks meilläkin on kohta kaikkialla puulattiat, kun työmies on taas saapunut. Tuo keittiö on muuten oikeesti aivan ihana!

    VastaaPoista
  2. Tosta eteisestä tulee mieleen se Harry Potterin komero :D

    VastaaPoista