keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Maybe that harmony promises happiness

Viime viikkoina:

1. Ostin viime viikonloppuna peitepuikon ja kassalla myyjä kysy "onks tää hyvä? oon miettiny että pitäiskö ostaa itelleenkin" :D Suomessa hyvä jos myyjä sanoo edes maksettavan summan ääneen.

2. Vietetään Roxanen kanssa erittäin paljon aikaa bussin yläkerrassa ja ollaan sen takia kehitetty yhteinen harrastus: Me bongaillaan bussipysäkkien katoilla olevia tavaroita ja infotaan sitten niistä toisillemme reaaliajassa. Tällä hetkellä bongauslistalla on mm. wc:n istuin, käsilaukku ja pinkit doc martensit.

3. Mistä huomaa asuneena Englannissa jo pidemmän aikaa? Siitä, että on suuria ongelmia olla sanomatta "bless you" kun tuntematon ihminen aivastaa bussissa.

4. Näin viime sunnuntaina ensimmäistä kertaa ikinä elävän villirotan. Tosin mieluummin mie niitä eläviä nään kuin niitä yksilöitä, jotka makaa keskellä kävelytietä päättöminä ja sisäelimet levällään.

5. Käytiin Roxanen kanssa Greenwichissa viime viikonloppuna ja haluttiin mennä National Maritime Museumiin. Siellä oli esillä Nelsonin (joku Britannian laivastojehu + Trafalgar Squaren keskellä oleva korkea patsas esittää juuri tätä heppua) veriset sukat + housut, joita se käytti just ennen kuolemaansa. Oli jotenkin tosi pysäyttävää nähdä ne, koska Nelson kuoli kuitenkin vuonna 1805.

6. Eilen oli +20 astetta lämmintä. Siis tajuutteko, +20!!!

7. Meidän koira Harry täytti eilen 14 vuotta ja siitäkin huolimatta se leikkii pallolla niinku pienet koiranpennut tekee.

8. Meille valittiin viime perjantaina uus au pair, mutta kerettiin jo vaihtaa valintaamme kun se ensimmäinen osottautu vähän sekopääks. Heh, ymmärrän nyt miks Kyra yrittää saada minuu jäämään.

Onneks jään ylihuomenna yksin kotiin viikoks, alkaa jo vähän tympimään tää tylsääkin tylsempi arki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti