perjantai 14. maaliskuuta 2014

"I'm going to miss you, you know that?"

"We are not going to find someone like her"

Lähdin tänne odotukset tosi korkealla - myönnän sen - mutta enpä olis ikinä arvannu löytäväni täältä "toista perhettä". Kyran sanat lämmitti ja alko itkettämään samaan aikaan. Kyra kävi myös tänään kaupassa yksin (yleensä tehdään se yhdessä) ja se osti miulle jogurttia, katkarapuja ja alpro soyan suklaajuomaa. Miun lemppareita. Tulee olemaan niin kova paikka lähteä täältä sitten aikanaan kotiin, onneksi sinne on vielä pitkä aika.

Huomenna suunnitelmissa ehkä museoita ja lähitulevaisuudessa se ostospostaus (tänään tuli viimeisetkin odotetut paketit perille, je!) + meidän kodin esittely. Tää oli nyt tällainen tynkä, mutta on pakko kirjoittaa nää fiilikset tänne nyt ja heti. Miulla on maailman paras host perhe.

Ps. Jos teillä on ikinä mahdollisuus lähteä au pairiksi, lähtekää.

3 kommenttia:

  1. ootsä minkä kautta au pairina? :) ajatus ois lähtee mahd pian kans koska elämä rullaa paikoillaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo minkään järjestön kautta, tein profiilin AuPair Worldiin ja etin sieltä perheen. :) Eli hoidin ite lennot + vakuutukset ite ja suosittelen kyllä lähtemään omatoimisesti! Järjestöllä et tee Eurooppaan lähtiessä näin suoraan sanottuna mitään, ne vaan vetää rahat välistä.

      Tsemppiä matkaan, monet perheet ettii nyt au paira ihan lähikuukausille!

      Poista
  2. Hei hyvä, oonki miettiny onko toi sivusto luotettava eli alampa nyt laittelemaa sinne profiilia kuntoon! Toivottavasti nappaa :) Kiitti tästä :D

    VastaaPoista