keskiviikko 28. toukokuuta 2014

But with the exception of you I dislike everyone in the room and I don't wanna lie but I don't wanna tell you the truth

Kun päätin lähteä au pairiksi, en oikeestaan koskaan ajatellu sitä aupparivuoden jälkeistä aikaa. Se on ehkä hieman huolestuttavaa, koska tämä kyseinen aika koittaa yllättävän pian. Miulla on nyt paluulippu kourassa ja jäljellä 66 päivää Lontoossa. En halua edes avautua aiheesta enempää juuri tällä hetkellä, koska tätäkin tekstiä kirjoitan kyyneleet poskilla. Pähkinänkuoressa: Jääminen ei tunnu oikealta vaihtoehdolta, mutta ajatus lähtemisestä tuntuu pahalta.

Joka tapauksessa, en oo vielä (toistaiseksi) päättänyt hautautua sänkyni pohjalle itkemään elämän vaikeutta kuudeksikymmeneksikuudeksi päiväksi. Miulla löytyy vielä muutamat jutut to do -listalta, jonka näette kokonaisuudessaan tässä näin:

Natural History Museum

Kiipeä Trafalgar Squaren leijonan päälle

Highgate Cemetery

Uusi vuosi keskustassa

Cambridge

The Kooks/Bullet For My Valentine

London Eye

King's Crossin Platform 9 3/4

Cardiff

One Direction

Doctor Who Experience

Warner Bros. Studio (The Making of Harry Potter)

Torstaina lähden toteuttamaan listalta muutamaa kohtaa, kun bussi ottaa suunnaksi Walesin ja tarkemmin sanottuna Cardiffin. Lähdetään Roxanen kanssa vähän seikkailemaan, sillä rahapulassa päätettiin kokeilla hostellin sijaan sohvasurffausta. Löydettiin oikein mukava 50v leidi, joka tarjoaa meille omaan huoneen petivaatteine kaikkineen kolmeksi yöksi. Saadaan myös käyttöön oma avain, eli voidaan kulkea oman mielemme mukaan. Host mama ei oo oikein tykänny tästä meidän päätöksestä viettää kolme yötä täysin ventovieraan naishenkilön luona (äiti, älä huoli) ja se vieläkin pyörittelee silmiään kun mainitsen asiasta, haha. Joka tapauksessa, Cardiffia odotan innolla. The Doctor Who Experience sijaitsee sopivasti tuolla myös, eli suunnataan sinne innosta puhkuen joensuulaisen vahvistukseni (lennetään myös yhdessä kotiin, jee<3) kanssa.

Tullaan takaisin Lontooseen sunnuntaina, josta onkin sitten enää tasan viikko One Directionin Wembleyn keikkaan. Ostin jämäpaikkani tuonne konserttiin viime vuoden syyskuussa, joten onhan tuota kyseistä tapahtumaa odotettukin jo ihan kiitettävän pitkään. En oo ikinä ollu kattomassa mitään artistia istumapaikoilta, joten saa nähdä miten homma sujuu. Toivon, että sieltä on ihan kiitettävät näkymät erääseen kiharahiuksiseen Stylesiin....

Luultavasti viimeinen isompi juttu tulee olemaan tuo Warner Bros. Studiolla vierailu. Ollaan katottu Roxanen kanssa kaikki Harry Potterit nyt viimeisen kahden viikon aikana ja valmistauduttu henkisesti kesäkuun 29. päivään. Tää on jännittävää sinällään, koska Roxane ei välittäny yhtään Harry Potterista (eikä ollu lukenu yhtäkään kirjaa) vielä syyskuussa. Miun painostuksesta se sitten kuitenkin luki ne kirjat läpi ja tällä hetkellä se haluais ostaa oman taikasauvan (miks wand kuulostaa niin paljon vaikuttavammalta?). Varattiin liput eilen, koska niitä ei ollu enää hirveesti jäljellä edes kuukauden päähän.

Anteeks muuten tää kuvattomuus, oon vaan jotenkin erittäin laiska aloittamaan sitä projektia, joka vaaditaan aina kun haluaisin lisätä kuvia tänne. Mutta instagramia käytän erittäin ahkerasti, eli jos kiinnostaa nähdä kuvallistakin puolta niin suunnatkaa ihmeessä sinne! Linkki löytyy tuosta oikealta tai jos nimimerkillä haluaa etsiä, niin se on avaruuskojootti.

Ps. Käytiin viikko sitten sunnuntaina London Eyessa ja voin kertoo, että kyllä siinä alko vähän jalat tutisemaan. Mutta hyvät oli näkymät ja sattu vielä hyvä sääkin vielä kaiken lisäksi!

4 kommenttia:

  1. <3 (turha kommentti, mut tulipahan heitettyä!)

    VastaaPoista
  2. Toi Harry Potter studiokierros on ihan super mahtava!! ;)

    VastaaPoista
  3. Mulla on enää kolme päivää että pääsen tsekkaamaan kiharahiuksisen Stylesin oh god :----Dd Ihania juttuja sulla tulossa, lupaan ettet pety noihin HP-studioihin!

    VastaaPoista
  4. Mulla oli Wienissä ihan sama juttu, että sinne jääminen ois tuntunu väärältä mutta lähteminenkin tuntu ihan kauheelta ajatukselta. Nyt oon vuoden kohta ollu Suomessa ja edelleenkään en ihan tiedä että oisko sittenkin pitäny jäädä sinne... Hahah tulipa tosi epäkannustava kommentti nyt :D
    Mut anyways ihan super juttuja sulla suunnitteila! Oon niiiiin kade tosta 1D:n keikasta. Mietin yhessä vaiheessa että oisko pitäny mennä niiden Tukholman keikalle, mut sit totesin että taidankin lähtee ennemmin Wieniin. Mut toivottavasti tulee hyvä keikka!

    VastaaPoista