maanantai 10. helmikuuta 2014

Haluan hypätä vieraan auton kyytiin, hukata ainoat avaimet. Pestä hiukset sadevesiämpärissä, kävellä kenkäni pilalle Haluan juoda miehen pöydän alle, väsyttää loput puheillani, lähteä kun pitäisi jäädä ja jäädä kun pitäisi lähteä

1. Steven vanhemmat on meilla edelleen ja alkaa jo vahan arsyttamaan... Onneksi huominen on taalla nopeammin kuin arvaankaan.

2. Soin eilen ihan kasittamattoman hyvaa jalkkaria! Marenkipohja + paksua "kermavaahtoa" + vadelmia. Oih<3

3. Olin babysittaamassa viime lauantaina Wood Greenissa (jatin lompakkoni kotiin, koska pelkasin tulevani ryostetyks ahaha... ai mitenniin hyva asuinalue!) ja jouduin vastaanottamaan 10 punnan tipin :D

4. Taalla sataa melkein aina kaatamalla, kun lahden hakemaan Jackia koulusta. Heti kun paasen koulun pihaan, aurinko alkaa paistamaan pilvettomalta taivaalta. Tekis hyvaa tuolle apinalle saada pieni virkistava suihku koulupaivan jalkeen.

5. Jack sano (jo pari viikkoa sitten...), etta oon kaikista au paireista parhain. Ei kuulema silti ikavoi minuu kun lahden Suomeen!

6. Juon joka paiva kolme litraa vetta ja miun pitaa aina suunnitella lasilliset, koska unohdan muuten.

7. Olin pakkaamassa ylimaaraisia kamoja matkalaukkuun, kunnes huomasin etta matkalaukkuvaaka nayttaa 19,2kg ilman mitaan kayttotavaroita... On pakko kayda heittamassa muovikassillinen vaatteita johonkin hyvantekevaisyyskauppaan... Toistan: Alkaa tulevat au pairit ottako mitaan ylimaaraista mukaan!!!

8. En oo kattonu enaa yhtaan lentoturmatutkintaa (vaikka sita ihan runsaasti telkkarista tuleekin), koska pelottaa edes ajatella tulevaa lentomatkaa. Onneks sita piinaa kestaa vaan 2,5h Lontoosta Helsinkiin ja 1h Helsingista Joensuuhun. Vinkkeja siihen, mita lennon aikana voi tehda? Viimeks vaan istuin ja rukoilin, etta paasen elavana takaisin maahan, haha.

9. Maistelin viikunaa ensimmaista kertaa ikina. Se maistuu ihan mustaherukan lehdilta! Tuli mieleen meidan takapiha ja kesa ja mustaherukkapuskat.

10. Seikkailtiin viime viikonloppuna Roxanen kanssa yhteensa noin 5h, koska saatiin paahanpisto lahtea Heathrowlle hakemaan kaakaota. Oli hyva reissu se ja loydettiin oikeaan paikkaan, vaikka meilla ei ollu toimivaa nettia puhelimissa eika tiedetty yhtaan, etta minne pain pitaa lahtea ja milla bussilla.

Lontoossa kaikki hyvin, mita teille kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti