maanantai 18. marraskuuta 2013

Dear Santa...

Uskomatonta mutta totta: jouluun on enää 36 yötä. Se tuntuu ihanalta ja samaan aikaan haikealta, koska tuleva joulu tulee olemaan niin erilainen verrattuna aikaisempiin vuosiin. En aio muiden au pairien tapaan mennä kotiin jouluksi, vaan vietän sen täällä host perheeni luona. Kerta miulla on nyt mahdollisuus kokea perinteinen englantilainen joulu, niin aion kyllä ehdottomasti tarttua tilaisuuteen. En yhtään tiedä mitä odottaa, koska täällä ei syödä samoja jouluruokia, ei katota aamulla Joulupukin kuumaalinjaa tai Lumiukkoa. Täällä ei tuu olemaan luminen joulu, eikä täällä paisteta pipareita. Enkä mie tuu viettämään joulua oman perheeni kanssa. Välillä toki mietityttää, että teinkö tässä asiassa oikean valinnan, mutta tää on vaan yks joulu muiden joukossa ja ens vuonna pääsen sitten viettämään ihan oikeeta joulua!<3

Miulla ei itse asiassa oo enää hirveesti stressiä joululahjojen ostamisesta, koska lykkäsin kaikki Suomeen menevät joululahjat poikaystävän mukaan eli oon ostanu ja paketoinu suurimman osan lahjoista. Tietysti pitää vielä hommata jotain Jackille ja host vanhemmille (oisko jollain jotain hyviä ideoita?!), mutta onneks on vielä aikaa. Ja mitä omiin joululahjoihin tulee, niin oon jo valmistautunu siihen, että en tuu saamaan hirveemmin mitään konkreettisia paketteja. Saan kuitenkin Suomesta usein lämpöisiä ajatuksia, ihania kortteja (kiitos Mari + pojat<3) ja rahallista tukea (kiitos äiskä&iskä<3). Mutta ajattelin nyt silti tehdä tällasen toivelistan, johon kokosin tämän hetken must have -juttuja! Tiedän, että noista suurin osa on aika kalliita hankintoja, mutta lähinnä oon ajatellu ostaa noita ihan itse itselleni tässä jossain vaiheessa, kunhan saan säästettyä rahaa. Paitsi en noita Marimekon pussukoita, koska en oo löytäny niitä täältä, vink vink...





1. Jeffrey Campbell Lita shoes
Oon täällä Lontoossa kaipaillu jo pidemmän aikaa juhlavampia kenkiä ja ihastuin tuohon Jeffrey Campbellin Lita-malliin tosi paljon. En oo ihan hirveesti korkokengillä kävelly, mutta noista oon lukenu että niillä on tosi hyvä kävellä ja että ne on tukevat jalassa. Nuo on aika hintavat, mutta jos sattuisin kyllästymään noihin/jäis käyttämättä/etc, niin saisin varmasti edes osan rahoista takaisin jälleenmyymällä ne jollekin halukkaalle.

2. Burton Tweed Satchel (Accessorize)
Ihana, ihana, ihana! Oon yrittäny ettiä just tällasta laukkua jo pari kuukautta, mutta nyt löysin täydellisyyden. Pienet skottilaiset vibat + kompaktin kokoinen laukku = rakkaus. Ja äitille tiedoksi, että KYLLÄ tarvitsen oikean laukun kokoista laukkua!

3. Musta Fjällräven Kånken
Ostin vuoden 2012 kesällä vaaleanpunaisen Fjällräven Kånkenin pitkään siitä haaveiltuani. Vaaleanpunainen väri on vaan siitä huono, että siinä näkyy kaikki lika tosi helposti ja se haittaa minuu toisinaan aika paljonkin. Oon yrittäny hinkata kaikki mahdolliset tummat viirut pois, mutta en oo siinä onnistunu. Sen takia haluisin samanlaisen repun mustana, koska sen kanssa vois sitten rymytä ihan huoletta!

4. Marius onesie (OnePiece)
Tätäkin oon halunnu pitkään, mutta en korkeen hinnan takia oo uskaltanu ostaa. Nyt kun oon pähkäilly ja miettiny ja tuumaillu, niin kyllä mie tällasenkin varmaan jossain vaiheessa hommaan. Tykkään hengata kotona tosi paljon ja koska täällä on sisätiloissa KYLMÄ, niin ois erittäin kätevä ja lämmin. Ja laiskojen päivien pelastus. En myöskään haluu ostaa sellasta "halppisversiota", koska ne rupsahtaa tosi nopeesti ja se kangas ei oo lähellekään yhtä lämmin/laadukas, mitä tuossa aidossa.

5. Pussukat Marimekolta (Pisaroi & Kompotti)
Tartteisin uuden penaalin & meikkipussin ja miusta Marimekon pussukat on vaan parhaita. Tällä hetkellä miun meikkipussina toimii Saanalta nyysitty samanmallinen pussukka (sori kamu<3 lupaan palauttaa sen!), mutta ehkä ois jo korkee aika ostaa ihan oma. Pisaroi & Kompotti on molemmat tosi kivoja kuoseja, varsinkin tuo Kompotti.

6. Peppermint Intesive Foot Rescue (The Body Shop)
7. Peppermint Cooling Foot Lotion (The Body Shop)
Kävelen täällä tosi paljon ja jalat tuntuu joskus vähän väsyneiltä. En oo ikinä kokeillu mitään tällasia jalkajuttuja ja tykkään puunata itteeni tylsinä iltoina, joten ois kiva kokeilla näitä.

8. Coconut Shimmer Body Butter (The Body Shop)
The Body Shopin vartalovoiteet on ainakin miun iholle tosi hyviä ja tuo miun nykyinen voide on jo uhkaavasti alkanu hupenemaan, joten ainakin jossain vaiheessa on uus voide hommattava. Nyt miulla on käytössä oliivi, mutta ehkäpä kookos vois myös olla erinomainen vaihtoehto.

Siinäpä miun lista, onko teillä mielessä jotain kivoja lahjatoiveita?

Ps. Ostin Tigeristä pipareita ja täällä tuoksuu ihan joulu sen takia. Ehkä vois alkaa jo kuuntelemaan Mamban joululevyä... Muistan kun kuuntelin sitä pienempänä ja juoksin samalla olohuonetta ympäri, mahtavat lapsuusmuistot!

Pps. Kolmas postaus kolmen päivän sisällä, pitäisköhän jo huolestua?

1 kommentti:

  1. Mulle iski pienoinen kriisi kun tajusin etten nää Lumiukkoa tänä vuonna. Siis mitä oon kattonu Lumiukon joka vuosi varmaan 5-vuotiaasta lähtien ja nyt en sit nääkkään sitä? Apua mun on kyllä ihan pakko kyylätä se jostain netissä. Muuten en oo jouluihmisiä ollenkaan eikä vois vähempää kiinnostaa juhlinko sitä vai en (joku pieni ääni pääni sisällä kirkuu riemusta ettei tänä vuonna tarvitse) mut Lumiukko ♥ Tunnenpa itseni oudoksi :D

    VastaaPoista