lauantai 26. lokakuuta 2013

But I fell in love on the seaside

Nyt tulee pikainen kirjoitus eli valitettavasti en kerkee latailemaan mitään kuvia tähän!

Eilen tuli kuluneeksi tasan kaksi kuukautta siitä päivästä, kun tulin tänne Lontooseen. Aika kuluu ihan järjettömän nopeesti ja vedin eilen pienet paniikit aikaansaamattomuudestani. En oo vieläkään tehny oikein mitään merkittävää täällä, vaikka mahdollisuuksia ois vaikka mihin! Pitää ryhdistäytyä ja lopettaa tää nysvääminen neljän seinän sisällä...

Tajusin kuitenkin tänään, että rakastan tätä kaupunkia. Istuin bussin nro 134 yläkerrassa ja katselin ihmisten vilinää, upeita vanhoja rakennuksia ja harmaata taivasta. Lontoo ei tunnu enää vieraalta ja mie tykkään olla osa tätä suurta kokonaisuutta. Tiedän suunnilleen millä busseilla pääsee mihinkin suuntaan, voin lukea bussissa/tubessa kirjaa ja olla panikoimatta lähestyvää pysäkkiä jolla pitää jäädä pois, höpöttelen tuntemattomille koirille "hi darling" ja sanon ihan automaattisesti "sorry" jos edes hipaisen vahingossa toista ihmistä. Miun englanti on parantunu ihan nyt viime aikoina harppauksittain enkä enää takeltele vaikka selittäisin pidempääkin juttua. Osaan heittää vitsejä (joille host äitikin nauraa) ja olla vähän cheeky. Tuntuu, että oon kotona.

Oon huomannu myös muutoksia minussa itsessäni. Pelkään uutta ja tuntematonta paljon vähemmän kuin ennen. Moikkaan luontevasti vanhoille papoille, jotka toivottaa hyvät huomenet aamuisin. Mutta ehkä se tärkein juttu on se, että mie oon tosi onnellinen. Kaikki tuntuu menevän just nyt niin hyvin kun vaan voi mennä. Miulla on tosi hyvä olo itseni suhteen ja tiedän että oon hyvä just näin. Oon paljon itsevarmempi mitä oon varmaan ikinä ollu yhteensä ja se tuntuu mahtavalta! Tulin tänne hakemaan itseäni ja jo näin 2kk jälkeen tuntuu siltä, että tässä mie nyt sitten oon. Saa nähdä mitä tulevat kuukaudet tuo tullessaan, mutta yksi asia on varma: En oo enää se sama tyttö, joka tänne tuli kaksi kuukautta sitten. Eikä se oo mitenkään negatiivista!

Ps.
1. Aion kirjottaa tänne miun työstä St. Albansin suomikoulussa
2. Kävin hakemassa kirjastokortin ja siellä oli sellanen ihana vanhempi nainen, joka heitti niin outoja juttuja etten välillä oikeesti tienny onko se tosissaan vai ei, haha... Mutta se kyseli Suomesta tosi paljon kaikkee ja jäin juttelemaan vielä senkin jälkeen kun ns. virallinen osio oli hoidettu.
3. Kävin eilen kattomassa miun ehdotonta lempibändiä (The Kooksia) ja se oli parempaa mitä oisin ikinä voinu odottaa!! Tapasin myös ihan randomilla ruotsalaisen au pairin samalla keikalla.
4. Odotin tänään Camden Town stationilla paria tyttöä ja söin samalla kevätrullaa. Yhtäkkiä joku poika hyökkäs miun selän takaa, otti haukun miun kevätkääryleestä ja juoksi pois. Rakastan Lontoota!!!
5. Miulle tuli tänään paketti poikaystävältä & poikaystävän äidiltä ja meinasin alkaa vollottamaan siinä tunnemyllerryksessä. Kiitos paketista <3
6. Joku tosi vihainen mies juoks tänään _liikenneympyrässä_ bussin vierellä, hakkas ovea nyrkeillä ja huuti "OPEN THE DOOR". Pelotti...
7. Lähden parin tunnin päästä Edinburghiin kahdeksaksi päiväksi, iiks!

11 kommenttia:

  1. Voi että miten ihana postaus!! ihana kuulla että sulla menee hyvin siellä :) oon niin kateellinen koska haluisin jo päästä lontooseen itekki haha ! Voisitko tehä jossain vaiheessa jonkinlaisen postauksen aupairina olemisen plussista ja miinuksista ?:) ja sit semmonenki postaus ois kiva missä kerrot brittien ja suomen välisiä eroja iha kaikenlaisista näkökulmista :) ei tietenkää oo pakko kirjottaa mitää tollasta mutta aattelin vaan ehottaa hahah :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitti!

      Ja joo, voin toki tehdä! Tuo on itse asiassa todella mainio idea ja alkaa olla jo suhteellisen helppo toteuttaa, kun on täällä kuitenkin sen yli 2kk jo majaillu. :) Brittien ja Suomen välisiä eroja oon kirjotellu aikasemmin, mutta ehkä mie niitäkin voisin vielä laajentaa.

      Kiitos kivasta kommentista!

      Poista
  2. Voih, et tiiäkkään kuinka kateellinen oon että näit The Kooksin :'(( Ehkä minäki nään ne vielä joskus... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niiden perään kannattaa lähtee vaikka ulkomaille!!!!!!! Trust me.

      Poista
  3. Kuulostaa niin kivalta tuo kaikki!
    Toivottavasti kirjotat Edinburghista postauksen ja vinkkailet paikkoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JOO kirjotan todellakin tässä piakkoin ja laitan kuvia noin miljoona.....!

      (Lontoo tuntuu mitäänsanomattomalta Edinburghin jälkeen, nyyh)

      Poista
  4. tää on vaan jotenki nii kiva postaus :D :)

    VastaaPoista
  5. Kaunis blogi sulla! :-) Käythän kurkkaamassa minunki vasta aloitettuun blogiin ja liity ihmeessä lukijaksi jos edes hiukan kiinnostaa! :-) Liityn tietty takasi!

    http://mylifeandmystoryy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pientä hienosäätöähän tääkin kaipais mutta en jaksa vaivautua ainakaan toistaiseksi. :D

      Poista
  6. Jee kiitti! Tein tuon haasteen tässä joku aika sitten niin pitää katella, että pitäiskö tehä se uudestaan. :)

    Ps. Oon opiskellu venäjää kuus vuotta ja sitä kautta käyny Venäjällä (myös Moskovassa!!) monesti! :D

    VastaaPoista