tiistai 20. elokuuta 2013

Let's dance to joy division and celebrate the irony, everything is going wrong but we're so happy

Käytiin vähän shoppailemassa mummin kanssa noin viikko sitten....



...ja tällainen sieltä lähti mukaan! Laukku makso mansikoita, mutta toivon erittäin lujaa ja kovasti, että se on jokaisen pennin arvoinen. Toistaiseksi en oo vielä edes uskaltanu koettaa pakata sinne mitään, mutta tilanne varmaan muuttuu pian koska: LÄHTÖÖN ON ENÄÄ YKSITOISTA YÖTÄ!!!

Ajattelin tällä viikolla käydä vaihtamassa euroja puntiin ja ehkä jo harkita what-should-I-take-with-me -listan tekemistä. Haluaisitteko te nähdä minkälaisen listan saan aikaiseksi?

15 kommenttia:

  1. Ihanan värinen matkalaukku! :)

    Joo, olis kyllä kiva nähdä lista, mitä meinaat pakata mukaan. Itekin oon vähän sellasta listaa jo tehnyt (lähtöön vajaa kaksi viikkoa vielä!) ja ois hyvä tietää, jos oon vaikka unohtanut jotain olennaista omastani! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, miustakin se on tosi hyvä! :D Toinen värivaihtoehto ois ollu punainen, mutta tuo oli jotenkin miellyttävämmän värinen.

      Haha joo, pitää stalkata muista blogeista tarvittavat tavarat :---D!

      Poista
  2. Oi vitsi mustaki ois kyllä niin mukava päästä käymään Lontoossa, ehkä tässä vuoden aikana kun Belgiasta ei hirveenä sinne matkaa ole :) Voisin kyllä ilmotella sulle, jos pääsen sinne käymään niin jos sua kiinnostaa voit näyttää mulle kaupunkia ku oot ite siihen ehtiny tutustua. Ois nimittäin mukava saada seuraa, jos lähtee reissuun ja enemmän saa varmasti irti, jos tietää mistä löytää mitäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ehdottomasti! Kuulostaa tosi hyvältä. :) Ilmottele sitten vaan kunhan tulee sellanen sopiva väli, niin järkätään asia!

      Poista
  3. Hei Milla!

    Mä lähden ens tiistaina Lontooseen au pairiksi ja on mukava lukea sun blogia koska käyt läpi kaikki ne samat vaiheet kun mä :)) tsemppii ja ehkä törmätäänki siellä joskus (?)

    Visit My Blog One Less Lonely Dancer

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Emma!

      Aika paljon on lähdössä au paireja samaan aikaan, mut ihan älyttömän mahtavaa että löysit tiesi tänne miun blogiin! Toivottavasti nähdään siellä perillä sitten. :) Missä päin Lontoota tuut asumaan ja minkälaisessa perheessä?

      Poista
    2. Ois kyl ihan super jos päästäis tapaamaan! Asun chiswickissä (west london) ihan 20min metrolla keskustasta. Perheessä on yks 7v tyttö eli päivät on aina vapaita kouluaikaan.

      Ehkä facebookissa voitas joninnäköistä miittinkiä suunnitella..?

      Poista
    3. Ootko tulossa sunnuntaina siihen isoon au pair tapaamiseen? Ja joo, lisää miut facebookissa (Milla Kormilainen) kaveriks niin on vähän helpompaa jutella!

      Poista
  4. Moi Milla ! :)

    Aloin lueskelee kaikkia Lontoo aiheisia blogeja ja bongasin sit tän sun blogin !Lueskelin noita aikaisempien postauksien kommentteja ja itekki siis oon lentämässä 30.8 Lontooseen Au-Pairiksi !! Ois niin siistii jos satut vielä samalle lennolle mut jos ei nii ois kiva kumminki nähä Lontoossa myöhemmin ja ite siis muutan Etelä-Lontooseen (Clapham,SW London ) tarkemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi!

      Jee, ihan mahtavaa että näin monta uutta au pairia ilmoittaa olemassaolostaan täällä. Ootkohan laittanu miulle sähköpostia, joku toinenkin au pair oli nimittäin lähdössä 30.8. Lontooseen! :D Millä yhtiöllä lennät ja monelta siun lento lähtee?

      Ja ehdottomasti nähdään sitten viimeistään perillä! Asutaan kyllä aika eri puolilla Lontoota, mutta helppohan se on sitten tavata vaikkapa keskustassa. :)

      Poista
    2. En oo laittanu ku en ikinä löytäny sun sähköpostias nojoo mut siis mun lento lähtee kahelta ja finnairilla mä lennän entäs sä ? :)

      Poista
    3. Ahaa okei! Mie lennän Norwegianilla. :) Minkälainen perhe siulla muuten on siellä Lontoossa?

      Poista
    4. Okei:)Hoidan 6-vuotiasta poikaa ja puhun sille suomee ku se mun host-mum on siinä perheessä suomalainen !

      Poista
  5. Moi!

    Laitoinkin sulle aikasemmin sähköpostia, lähetään samalla lennolla:) Nähtäskö siellä kentällä?.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Anteeks kun oon ihan kokonaan unohtanu vastata siulle, mutta siis sopii kyllä paremmin kun hyvin että nähdään kentällä!! Laitatko vaikka siun numeron sähköpostilla niin on helpompaa sopia missä tavataan ja löytää toisemme?

      Poista